bouwbedrijf van de vliert

Bouwbedrijf van de Vliert BV is opgericht in april 2000. Wij zijn een all-round bouwbedrijf; voor alle voorkomende werkzaamheden voor woning- en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht. Ons bedrijf beschikt over een team van zeer ervaren vakmensen die nét iets verder met u mee denken dan de standaard aannemer.

Wij verwerven onze opdrachten vanuit bouwteam, aanbestedingen en in regie. De klant staat daarbij altijd centraal. Daarom stellen we ons ook graag flexibel op; u kunt gebruik maken van uw eigen architect of adviseurs, of u legt uw wensen en ideeën bij ons op tafel. Net wat u wilt. Wij realiseren uw droom binnen het door u gestelde budget.

We hechten veel waarde aan het opleiden van vakmensen binnen ons bedrijf, in samenwerking met scholen en scholingsverbanden. Wij werken hier onder andere samen met, ReVaBo, Hoornbeeck College, ROC A12, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Onze klanten omschrijven ons als betrouwbaar, flexibel, adequaat en afspraak is afspraak.

Wij garanderen kwaliteit. We kiezen bewust voor hoogwaardige materialen en gereedschappen en met onze ervaren medewerkers bent u zeker van topkwaliteit woningen.

Uw aanspreekpunten

Ons bedrijf beschikt over een enorme dosis kennis en ervaring op het gebied van woningbouw en de bouw van functionele bedrijfsruimtes. Onze medewerkers hebben samen meer dan 100 jaar ervaring op de bouw. Het vak heeft geen geheimen voor ons. Samen met de leerling timmermannen, meestal van de ReVaBo opleiding, vormen we een team van jeugdig enthousiasme en solide ervaring.

Geurt van de Vliert

Samen met ons team vakmensen een mooi en kwalitatief hoogwaardig resultaat neerzetten. Daar ga ik voor!

Geurt werkt al vanaf  zijn 16e jaar in de bouw. Eerst als leerling en later als zelfstandig timmerman. Zijn liefde voor het vak is zo ontstaan. In april 2000 heeft Geurt samen met Arjan Bouwbedrijf van de Vliert opgericht. Waar ze eerst met één bus, goed gereedschap en een simpele computer begonnen, is Van de Vliert nu uitgegroeid tot een mooi bedrijf aan de Seringstraat in Ederveen. De liefde voor het vak is nooit uitgeblust. Nog steeds bouwt hij met passie. Met als resultaat een mooi bedrijf met tevreden klanten. Geurt is getrouwd en vader van 3 kinderen.

Arjan van de Vliert

‘’Samen met de opdrachtgever naar een prachtig resultaat toewerken, met als doel een tevreden klant, daar sta ik voor.’’

Na het behalen van zijn MBO diploma heeft Arjan in april 2000 samen met Geurt Bouwbedrijf van de Vliert opgericht. Daarna heeft hij verder gestudeerd voor zijn aannemersdiploma, en dit 2 jaar later ook gehaald. In de eerste jaren gingen Arjan en Geurt samen op pad met de bus, maar al snel begon de vraag groter te worden en werden de eerste personeelsleden aangenomen. De projecten werden groter, dus werden de avonduren op kantoor ingewisseld voor een complete kantoorbaan. Het grote voordeel hierbij is dat hij op deze manier de nodige praktijkervaring heeft opgedaan. Deze kan hij goed toepassen tijdens het maken van calculaties en het voorbereiden van werken. Zijn werkzaamheden bestaan uit contact leggen met de opdrachtgever, het maken van calculaties, het voorbereiden van werken en de begeleiding van diverse projecten. Arjan is getrouwd en vader van 4 mooie dochters.

Berry de Lange

‘’Kwalitatief hoogwaardige bedrijfsgebouwen tegen een marktconforme prijs realiseren, dat is mijn passie.’’

Berry is vanaf 1999 in de bouw werkzaam. Eerst als werkvoorbereider en vanaf 2005 als zelfstandig ondernemer, waarbij hij zich vanaf de start van zijn carrière heeft gericht op de utiliteitsbouw. Binnen Van de Vliert zijn zijn voornaamste werkzaamheden het realiseren van bedrijfspanden, het meedenken in ontwikkelingstrajecten en het leggen van connecties tussen huurders en verhuurders. Berry is getrouwd en vader van 5 dochters en 1 zoon.