Kwaliteit als garantie

Bij Bouwbedrijf van de Vliert vinden we de kwaliteit van het werk dat we leveren zo belangrijk, dat we durven te stellen dat het garantie geeft dat uw woning, boerderij of bedrijfshal perfect wordt gebouwd. Wilt u weten hoe onze garantie werkt? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek over uw project.

Naast het feit dat al onze medewerkers een bouwgerichte opleiding hebben gehad, waarbij de meeste nog aanvullende trainingen hebben mogen genieten, zijn onze voormannen wel heel ervaren. Gemiddeld hebben onze voormannen ongeveer 25 jaar ervaring in hun vak.

Kwaliteit in medewerkers én in materialen

Onze ervaren medewerkers zijn de garantie om de kwaliteit van de woningen die we bouwen. Daarnaast kiezen we bewust voor hoogwaardig materialen en gereedschappen. Waar het mogelijk is willen we maatschappelijk bewust ondernemen. Dus werken we bij voorkeur met duurzame materialen en oplossingen. We leggen dit alles vast in duidelijke afspraken waar u ons aan mag houden. Graag zelfs, want we zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Nieuwsgierig geworden? Klikt u hier om een aantal van onze projecten te bekijken.

De zekerheid van BouwGarant 

BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw met 1800 aangesloten bouwbedrijven. Als lid moeten wij voldoen aan strenge eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. We worden voortdurend getoetst. Een bewijs van kwaliteit! Bovendien bent u verzekerd van onafhankelijke hulp bij geschillen, een faillissement van de bouwer, kwaliteitscontroles en heldere afspraken.  

Voor meer informatie klik op deze link. https://www.bouwgarant.nl/waarom-bouwgarant/

Heeft u vragen? of wilt u graag
een offerte ontvangen?

 • Tevreden klanten?

  De mening van onze klant is belangrijk! Hun ervaringen kunnen wij gebruiken bij het verbeterenvan onze dienstverlening.

  Bekijk de reacties
 • Volg uw (ver)bouw op onze
  Facebook pagina!

  Volg uw verbouwing! Wij maken foto's van de ontwikkelingen en kunt deze op Facebook bekijken.
  Klik op “Vind ik leuk” en blijf op de hoogte!