Wie zijn wij

Bouwbedrijf van de Vliert is een familiebedrijf. Geurt en Arjan van de Vliert zijn ruim 12,5 jaar geleden samen het bouwbedrijf gestart. Ons bedrijf beschikt over een team van zeer ervaren voormannen. Gemiddeld hebben ze 25 jaar werkervaring in de bouw. Wij werken op iedere bouw met gecombineerde teams. U zult bij ons nooit een leerling timmerman zonder ervaren collega op de bouw zien. Juist onze functie als leerbedrijf en het doorgeven van onze specifieke kennis en ervaring zien wij als een groot goed.

Specialist in authentiek bouwen

Van de Vliert onderscheidt zich van andere bouwbedrijven door haar kennis en ervaring op het gebied van authentiek bouwen. We hebben ervaring in het gebruik van “oude” materialen die u nog in vooroorlogse woningen en boerderijen ziet. Deze technieken combineren we met moderne inzichten. Zo zijn wij in staat nieuwe woningen en boerderijen te bouwen waar u veel authentiek houtwerk en details in terugziet en waarin u beschikt over modern comfort en gemak. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neemt u dan contact op met Arjan van de Vliert voor een informatief gesprek.

Bedrijfsruimten

Behalve woningen en boerderijen bouwen en verbouwen wij ook bedrijfsruimten. Een heel ander soort gebouwen, maar wel met duidelijk dezelfde kenmerken. Ook de bedrijfspanden die we bouwen zijn doordacht en van hoge kwaliteit. Klikt u hier voor een overzicht van de bedrijfspanden die we reeds gebouwd hebben voor onze opdrachtgevers.

Heeft u vragen? of wilt u graag
een offerte ontvangen?

 • Tevreden klanten?

  De mening van onze klant is belangrijk! Hun ervaringen kunnen wij gebruiken bij het verbeterenvan onze dienstverlening.

  Bekijk de reacties
 • Volg uw (ver)bouw op onze
  Facebook pagina!

  Volg uw verbouwing! Wij maken foto's van de ontwikkelingen en kunt deze op Facebook bekijken.
  Klik op “Vind ik leuk” en blijf op de hoogte!