Landelijke woning bouwen

Landelijk wonen. U kunt het aan 100 mensen vragen en allemaal hebben ze een ander beeld bij een landelijk wonen. Onder landelijk wonen verstaan wij huizen die beschikken over een ruim kavel en die qua architectuur de stijl van een landhuis uitstralen. Dat kan een Nederlands landhuis zijn, maar ook een woning in Engelse Cottage stijl, Amerikaanse ranch stijl of een Belgische boerderij. Kijkt u hier voor een aantal voorbeelden van landelijke woningen die wij reeds gebouwd hebben.

Kenmerken van een landhuis

Landelijke woningen hebben een aantal gemeenschappelijke kenmerken. Er wordt vaak veel hout gebruikt dat ook in het zicht komt. Op dit moment is zwart gebeitst hout erg populair. In combinatie met authentieke details in bijvoorbeeld het deurbeslag, geeft dat een prachtig aanzicht. Ook zien we bij de moderne landhuizen vaak gepleisterde muren en rieten daken terug. Waar vroeger vaak gekozen werd voor een bepaalde stijl in de regio, ziet u nu elementen uit verschillende bouwstijlen samenkomen in de moderne landhuizen.

Wat is uw ideale manier van landelijk wonen?

Iedere architect heeft zijn eigen visie op landelijk wonen. Een architect is creatief en durft grenzen te zoeken, maar vaak blijft zijn of haar stijl herkenbaar. Omdat wij weten dat elke opdrachtgever zijn eigen smaak heeft werken wij met diverse architecten samen. Aan de hand van uw wensen kunnen we samen een geschikte architect kiezen. Als u meer wilt weten over onze werkwijze klikt u hier voor onze contactgegevens.

Heeft u vragen? of wilt u graag
een offerte ontvangen?

 • Tevreden klanten?

  De mening van onze klant is belangrijk! Hun ervaringen kunnen wij gebruiken bij het verbeterenvan onze dienstverlening.

  Bekijk de reacties
 • Volg uw (ver)bouw op onze
  Facebook pagina!

  Volg uw verbouwing! Wij maken foto's van de ontwikkelingen en kunt deze op Facebook bekijken.
  Klik op “Vind ik leuk” en blijf op de hoogte!