Boerderijstijl bouwen

Wij hebben al een flink aantal woningen in boerderijstijl gebouwd. De meeste van deze moderne woonboerderijen hebben een ruim kavel tot hun beschikking waardoor de boerderij goed tot zijn recht komt. De woonboerderijen die we bouwen hebben traditionele details. Zowel met details aan de binnenkant met bijvoorbeeld balken in het zicht als aan de buitenkant. Denkt u aan een rieten kap. Verder zijn deze woningen voorzien van comfort en moderne gemakken zoals luxe keukens, ruime badkamers of een open haard.

Moderniseren en verbouwen van uw boerderij

Door het verhuizen van boerenbedrijven naar grotere locaties, veranderen boerderijen steeds vaker van een agrarisch bedrijf in een mooi woonhuis buitenaf. We merken dat onze klanten het belangrijk vinden om de kenmerken en details van de boerderij te behouden maar toch graag een comfortabele en eigentijdse woonboerderij willen. Op de pagina Verbouwen kunt u een aantal voorbeeld projecten zien. Heeft u vragen of wilt u eens praten over uw boerderij? Klikt u dan hier voor onze contactinformatie.

Boerderij renoveren

Heeft u een oudere boerderij die toe is aan een renovatie? Wij kunnen u helpen door uw boerderij te herstellen in de oude glorie. Wij hebben ruime ervaring met traditionele bouwmethodes en authentieke details. Waar nodig zijn we niet bang om moderne technieken in te zetten zodat u een herkenbaar maar eigentijds resultaat krijgt.

Heeft u vragen? of wilt u graag
een offerte ontvangen?

 • Tevreden klanten?

  De mening van onze klant is belangrijk! Hun ervaringen kunnen wij gebruiken bij het verbeterenvan onze dienstverlening.

  Bekijk de reacties
 • Volg uw (ver)bouw op onze
  Facebook pagina!

  Volg uw verbouwing! Wij maken foto's van de ontwikkelingen en kunt deze op Facebook bekijken.
  Klik op “Vind ik leuk” en blijf op de hoogte!