Authentiek bouwen

Met authentiek bouwen bedoelen we dat u veel traditionele, soms nostalgische details terug ziet in uw nieuwe woning. Vooral woningen in jaren 30 stijl, landhuizen en woonboerderijen hebben prachtige details. Wij hebben reeds een aantal oudere woningen en woonboerderijen gerenoveerd. U kunt hierbij denken aan het opknappen en soms geheel vervangen van de dragende houten balken, originele deuren en rieten kappen. Wilt u meer weten over onze aanpak bij renovaties? Neemt u dan contact met ons op.

Een nieuwe woning in een authentieke stijl

Behalve het renoveren van oudere panden, bouwen wij ook nieuwe woningen in authentieke stijl. U kunt denken aan moderne landhuizenrietgedekte boerderijen of jaren 30 woningen met een gebroken kap. De laatste jaren zien we steeds vaker huizen met elementen uit verschillende bouwstijlen. Zowel in villawijken als op het platteland bouwen we landhuizen met rieten kappen en glazen puien. Of wit of grijs gestucte boerderijen met wolfskappen in combinatie met riet. De traditionele scheiding tussen stijl en locatie is grotendeels verdwenen.

U kiest uw stijl

Omdat het om uw huis gaat, is het belangrijk dat u er alles in terugziet wat u mooi of praktisch vindt. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken wij samen met een aantal architecten die ieder een eigen stijl hebben. Op basis van uw informatie kunnen we aan de hand van een grove schets de meest geschikte architect kiezen. De architect zal u met al zijn kennis en ervaring adviseren over dat wat wel past of het meest praktisch is in uw woning.

Heeft u vragen? of wilt u graag
een offerte ontvangen?

 • Tevreden klanten?

  De mening van onze klant is belangrijk! Hun ervaringen kunnen wij gebruiken bij het verbeterenvan onze dienstverlening.

  Bekijk de reacties
 • Volg uw (ver)bouw op onze
  Facebook pagina!

  Volg uw verbouwing! Wij maken foto's van de ontwikkelingen en kunt deze op Facebook bekijken.
  Klik op “Vind ik leuk” en blijf op de hoogte!